Vi är det flexibla bussbolaget

Vi är ett flexibelt bussbolag som vill värna om en säker, trygg och smidig transport. Vill ni ha hjälp att skräddarsy era resor eller kanske är intresserade av våra färdiga paket? Tvecka inte! Ring oss idag!

Stöten Weekend
Ta med kompisarna o häng med oss på en Weekend till Stöten ... SÄLEN's BÄSTA Backar !!!!
 Direktbuss till Sälens högsta skidort. 3 skiddagar och boende mitt i Stöten.

Resan startar från Karlskrona, Angöringen kl. 23.30 med anslutning via Ronneby ÖoB och upp mot Växjö, Värnamo, Jönköping.

Vi kör natten upp för att komma fram på morgonen till Stöten. Liftkorten får vi ombord på bussen, så vid ankomsten är det bara att slänga sig ut i pisten.
Vi bor i lägenheter på Stöten Mitt som ligger direkt vid Stötentorget där allt händer.
Här finns det tillgång till bastu, pub o disco, restauranger utan att behöva gå utanför dörren, generösa sällskapsutrymmen för kvällsmingel med kompisarna.
Skidor har vi möjlighet att åka i tre dagar, eller kanske hyra en snöskoter? Hemåt igen åker vi på söndag morgon för att vara åter i Karlskrona på kvällen.
Ni har möjlighet att boka bord på Brasseriet redan innan avresa så att ni vet att det finns plats.
Det gäller både för lunch o middagar. Och det är ju även här Sälens bästa Afterski är!
Hyrskidorna bokar vi också innan vi åker upp så att de står färdiga bara att hämta ut.
Pris:

Inkl resa, lägenheter med plats för 4-6 personer. Pris per person 3200:-

Boka din resa nu!

OM STÖTEN

Allt började som ett dagstursalternativ för skidåkare från övriga Sälen, på jakt efter bättre och vassare skidåkning.

Resten är, som man brukar säga, historia. Idag är Stöten en komplett skidanläggning stor nog att tillbringa hela skidsemestern på. Här finns allt du behöver. Boende, restauranger, skidskola, aktiviteter, bad & spa, skidshop, konferensfaciliteter. Och så klart backar både för dig som varit i Alperna mer än en gång och för dig som aldrig stått på ett par skidor förut.

För oss är det fortfarande skidåkningen som är det allra viktigaste. Och det som vi är mest stolta över. Sälens bästa skidåkning, helt enkelt. Det har inte ändrats.

Från: 3200:-
Kommande resor