Vi är det flexibla bussbolaget

Vi är ett flexibelt bussbolag som vill värna om en säker, trygg och smidig transport. Vill ni ha hjälp att skräddarsy era resor eller kanske är intresserade av våra färdiga paket? Tvecka inte! Ring oss idag!

Sensommarresa till Österrike
Upplev Tyrolen på sensommaren

Följ med oss på en spännande resa till vår pärla i Österrike, Hopfgarten. Vandra i bergen, cykla, besök Kitzbühel och höjdpunkten Almabtrieb, festivalen när kossorna kommer ner från bergen. 

Dagsprogram

Dag 1, tisdag

Vi börjar vår resa på tisdagen den 24 september från Jämjö och sen vidare utmed E22 mot Trelleborg. Där tar vi färjan Trelleborg-Rostock från Trelleborg 15.00 och är framme i Rostock 21.00 och gör oss bekväma i bussen. Sen rullar vi genom Tysklands snabba autobahn genom natten.

Dag 2, onsdag

Lagom till frukost är vi framme i Hopfgarten. Frukost på hotellet och sen kan hela dagen njutas på berget. After Walk på Sunnehütte.

Dag 3, torsdag

Dagen är fri för egna aktiviteter. Ett tips är att sträcka lite på benen, ta sittliften upp på berget och sen vandra neråt. Eller varför inte spela lite golf.

Dag 4, fredag

Även denna dagen fri för egna idéer. Varför inte ta tåget till Kitzbühel, eller hyr en cykel. På kvällen åker vi upp till Sunnseit Hütte på grillkväll. Ät så mycket du vill för endast en liten peng.

Dag 5, lördag

Idag är det den stora karnevalsdagen då kossorna ska stolta spatsera genom bygatan i Hopfgarten. Då blir det folkfest i byn med bondemarknad, lokala hantverkare, musik, mat och dryck. Detta måste upplevas! För de som vill äter vi en gemensam måltid på hotellet på kvällen.

Dag 6, söndag

Efter lunch lämnar vi Hopfgarten för denna gången och styr bussen norrut igen. Vi rullar genom Tyskland och via Puttgarden-Rödby genom Danmark.

Dag 7, måndag

Hemma igen måndag morgon efter några trevliga dagar i Tyrolen

 

Pris 4600:-/person i dubbelrum (enkelrumstillägg 800,-)

  • Resa från Blekinge i helturistbuss
  • 4 övernattningar i dubbelrum med dusch/wc och frukost
  • Väg-, bro- och färjeavgifter

Matpaket kan köpas till, fråga om pris vid bokningen

För de som vill spela golf, hyra cyklar eller åka tåg hjälper vi till att boka det.

 

Boka din resa omgående på telefon 0455-33 17 50 eller mail [email protected]

Från: 4600:-
Kommande resor