Vi är det flexibla bussbolaget

Vi är ett flexibelt bussbolag som vill värna om en säker, trygg och smidig transport. Vill ni ha hjälp att skräddarsy era resor eller kanske är intresserade av våra färdiga paket? Tvecka inte! Ring oss idag!

Lübeck Julmarknad 2020 (inställd)
Den gamla Hansastaden Lübeck, med sin fantastiska julmarknad, blir en härligt avkopplande weekend.

Denna resa är tyvärr inställd pga Covid-19.

100% återbetalning till bokade resenärer. 

 

Lübeck som sedan länge är känd för sin julmarknad, med sina pampiga juldekorationer, dofter av glühwein och brända mandlar är ett fantastiskt ställe att tillbringa en weekend på. Vi bor på Park Inn byRadisson hotell, 4****+ centralt vid Holstentor med gångavstånd till det mesta staden har att erbjuda.

Dagsprogram

Dag 1

Vi startar vår resa från Jämjö på fredagen kl. 05.00,  Karlskronamöbler Angöringen kl. 05.15 och sen vidare anslutning längs med vägen.

Färden går söderut över Öresundsbron till Danmark, därefter fortsätter vi genom Danmark ner till Rödby där färjan tar oss till Puttgarden.
Efter en timmes bussresa i Tyskland kommer vi fram till vårt hotell Park Inn by Radisson, med Casino, som ligger direkt anslutning till Holstentor som är porten i till stadskärnan i Lübeck. Vi bor i exklusiva Superior-rum med bl.a regndusch och vardagsrum.
Vi har eftermiddagen fri för att strosa på gator och torg i centrala Lübeck.

Dag 2

På lördagen avnjuter vi en stor frukostbuffé, innan det är dags att ge sig ut och flanera i stans gator och gränder. Vi har hela dagen fri för egna aktiviteter. Varför inte passa på att besöka den gamla Marienkirsche, där de raserade kyrkklockorna fortfarande påminner oss om hur Lübeck blev bombades under andra världskriget. Vi träffas åter på kvällen för att äta en stor buffé på hotellet som ingår i resans pris.

Dag 3

På söndagen avnjuter vi åter den stora frukostbuffén i lugn och ro för att sedan förbereda återfärden vid ca 11.00. Vi gör ett sista stopp på ett ställe där vi får tillfälle att inhandla julsnaps och annat gott, innan vi tar färjan till Rödby och vi fortsätter sedan färden över Öresundsbron hem till Karlskrona.

 

I priset ingår:
• Resa från Blekinge i helturistbuss
• Öresundsbron t/r
• Överfart Rödby/Puttgarden t/r
• 2 övernattningar i Superior dubbelrum med dusch/wc
• 2 frukostbufféer
• 1 buffé på fredagskvällen på hotellet
• Väg-, bro- och färjeavgifter

Boka din resa på telefon 0455-33 17 50

Från: 3600:-
Mer information